PREMIUM MENTORSKI PROGRAM

Individualni godišnji mentorski program prilagođen vašim potrebama!

Zašto odabrati PREMIUM MENTORSKI PROGRAM?

Ako želiš povećati prodajne/poslovne rezultate, definirati poslovnu strategiju ili ti je potrebna podrška mentora/ coacha onda je ovo program za tebe.

U godišnjem mentorskom programu imat ćeš podršku punih 12 mjeseci.

Sastajemo se dva puta mjesečno po 60 minuta i prilikom svakog sastanka, možeš odabrati temu koju ćemo zajedno proći po mentorskom ili coaching sistemu.

25h

SATI AKTIVNOG RADA

100%

POSVEĆENOST VAMA

1250EUR

9.418,13 HRK

Tko je trenerica?

Tanja Horvat certificiranI je prodajno-finacijski coach od 2017. godine. Članica je Hrvatske udruge za coaching.

Pomaže ambicioznim ženama, poduzetnicima/cama u razvoju i upravljanju prodajnim timovima, organizacijom procesa prodaje i postizanju zacrtanih ciljeva i konkretnih prodajnih rezultata kroz prodajne treninge, prodajni coaching i konzalting.

Više o PREMIUM programu

Što dobivaš s PREMIUM mentorskim programom?

 • Kontinuiranu podršku u trajanju od godinu dana
 • Sve potrebne savjete i alate važne za unapređenje prodajnih i poslovnih rezultata
 • Mogućnost da savladaš potrebne vještine koko bi s lakoćom prodavala svoje proizvode/usluge
 • Podršku da konstantno unaprjeđuješ svoje znanje, vještine i kompetencije potrebne za ostvarenje zadanih ciljeva i poslovnih rezultata
 • Mogućnost da prepoznaš svoje potencijale i staviš ih u funkciju stvaranja veće vrijednosti
 • Mogućnost da prilikom svakog susreta odabereš temu koju želiš da zajedno prođemo i da na njoj radimo
 • 1 sat konzultacija gratis
 • 1 online radionica gratis
 • Bonus - WhatsApp ili Viber podrška za vaša pitanja
 • Follow up - dobivate preporuke i analize između termina

Trajanje programa

Premium mentorski program traje 25 sati (24 + 1 h gratis), u periodu od 12 mjeseci.

Sesije se održavaju 2 puta mjesečno, svakih 15 dana ili po dogovoru.

Trajanje jedne sesije je 60 minuta.

Način održavanja programa

Sesije se održavaju online, preko Zoom platforme.

Cijena programa

Cijena programa iznosi 1.250 EUR (9.418,13 HRK) i zajamčena je - ne podliježe inflaciji!

Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

Kome je program namijenjen?

Program je namijenjen za sve čvrste, ambiciozne poslovne žene koje su spremne uložiti vrijeme i preuzeti odgovornost za svoj uspjeh i poslovne rezultate.

Program daje izvrsne rezultate svima koji su spremni:

 • Proaktivno raditi na svom biznisu
 • Prihvatiti odgovornost za postignute rezultate
 • Poduzeti korake koje su potrebni u ostvarenju zacrtanog cilja

Svaka promjena započinje prvim korakom. Neka ovo bude tvoj prvi korak prema samoostvarenju i uspjehu kakav zaslužuješ!

Iskoristi besplatnih 30 minuta coachinga!

Ako se želite uvjeriti je li ovo pravi program za vas rezervirajte 30 minuta besplatnog coachinga!

Uvodni coaching služi da se bolje upoznamo, da definiramo strategiju kako bi dobili jasniju sliku kako vam coaching može pomoći u ostvarenju vaših ciljeva i snova.

Recenzije klijenata

Milena Edešar Dominić
Milena Edešar Dominić
Coach
Read More

Rad s Tanjom kao coachericom bio mi je pravi blagoslov. Očekivala sam puno, ali dobila sam zapravo puno više od očekivanja. Rad na se sebi nije lak, osvještavanje nekih svojih zabluda kojih godinama nisi ni svjestan da ih imaš nije baš najljepša stvar u životu. Međutim uz Tanju je to išlo nekako glatko, dovoljno brzo i dovoljno sporo da se uspije sve upiti.

Spoznaje do kojih sam došla radom s njom, kao i savjeti koje mi je dala ostaju mi trajno zapisani na papiru i u srcu. Poslije coachinga s Tanjom osjećala sam se puno lakše, i dalje se tako osjećam. Preporučam svima koji su svjesni da moraju raditi na sebi. Uz Tanju taj je rad puno lakši, ali i zabavniji.
<div style='text-align:left;'>Antonija TRUPINIĆ</div>
Antonija TRUPINIĆ
mag. ing. aeronautike | vojni pilot helikoptera | časnica za odnose s javnošću | Zapovjedništvo HRZ | Velika Gorica Nutricionistica, instruktorica bodybuildinga i fitnessa i aromaterapeutkinja | "Mistique Body" Zagreb | Fitness Centar "Black Jack Gym" Velika Gorica | "2Life Fitness" Zagreb | "FitnessOf" Samobor
Read More

Edukacija je bila izvrsna! Zaista si mi osvijestila neke propuste u komunikaciji s ciljanom publikom i potencijalnim klijentima, kako poboljšati prodaju kod postojećih klijenata (zadržati ih), a posebno kako pronaći nove klijente.

Ali si mi i potvrdila neke moje korake koje sam dobro radila pa ću sada biti još sigurnija u svojoj prodaji, u svom nastupu prema klijentima. Hvala ti!

Posebno mi je drago što sam napokon shvatila ono ŠIJOT? i kako da se toga prisjetim svaki puta kada imam potencijalnog klijenta ispred sebe, kako mu prezentirati svoje usluge i kako je ulaganje u moje usluge korisno baš za njega, da ne gubim vrijeme na objašnjavanje o potencijalnim benefitima o usluzi, nego konkretnim benefitima koje će baš taj klijent dobiti korištenjem mojih usluga. Zahvaljujem od srca!
<div style='text-align:left;'>Jassna Luna Jozić</div>
Jassna Luna Jozić
Dobro Mjesto
Read More

“Tanja nosi jednu ugodnost i toplinu s kojom na nježan način vodi kroz proces osvještavanja rješenja, koja se u razgovoru s njoj zapravo čine jako jednostavnima - što ona u suštini i jesu. Ono što čini razliku je naš pogled na to, no nakon razgovora s Tanjom - perspektiva je promijnjena a cilj je korak bliže. Zahvalna za proces kroz koji smo prošle!.”
<div style='text-align:left;'>Maja Tomaić</div>
Maja Tomaić
Vlasnica igraonice za djecu
Read More

Odradila sam coaching sa Tanjom. Prezadovoljna sam coachingom. Puno stvari smo dotakle u sat vremena. Sviđa mi što je cilj i fokus coucha uvijek na jednoj stvari, dok se ja pogubim u širini svojih izazova. Osjeti se stručnost, iskustvo, profesionalnost i potpuna pažnja, a to nam svima treba, kako u biznisu, tako i privatno. Topla preporuka svakome.
<div style='text-align:left;'>Vesna Blažeković</div>
Vesna Blažeković
Savjetnik za zdravu prehranu, dopuna vitaminima
Read More

Poštovana Tanja ! Nakon uspješno odrađenog coachinga u ugodnom, prijatnom ozračju, zajedničkom detektiranju prisutnih problema, nesvjesnih blokada, osviještena su kriva uvjerenja te postavljeni novi, zdravi temelji.

Zahvaljujem Vam na osviještenoj novoj stvaralačkoj energiji! Idemo dalje zajedno. Topla preporuka svima koji žele ulagati u sebe, sa stručnim, ugodnim vodstvom, neprocjenjivo .

Samo je nebo granica...Hvala draga Tanja!
Previous
Next
 • Milena Edešar Dominić
  Rad s Tanjom kao coachericom bio mi je pravi blagoslov. Očekivala sam puno, ali dobila sam zapravo puno više od očekivanja. Rad na sebi nije lak, osvještavanje nekih svojih zabluda kojih godinama nisi ni svjestan da ih imaš nije baš najljepša stvar u životu. Međutim uz Tanju je to išlo nekako glatko, dovoljno brzo i dovoljno sporo da se uspije sve upiti. Spoznaje do kojih sam došla radom s njom, kao i savjeti koje mi je dala ostaju mi trajno zapisani na papiru i u srcu. Poslije coachinga s Tanjom osjećala sam se puno lakše, i dalje se tako osjećam. Preporučam svima koji su svjesni da moraju raditi na sebi. Uz Tanju taj je rad puno lakši, ali i zabavniji.
  Milena Edešar Dominić
  Coach
 • Antonija Trupinić
  Edukacija je bila izvrsna! Zaista si mi osvijestila neke propuste u komunikaciji s ciljanom publikom i potencijalnim klijentima, kako poboljšati prodaju kod postojećih klijenata (zadržati ih), a posebno kako pronaći nove klijente. Ali si mi i potvrdila neke moje korake koje sam dobro radila pa ću sada biti još sigurnija u svojoj prodaji, u svom nastupu prema klijentima. Hvala ti!

  Posebno mi je drago što sam napokon shvatila ono ŠIJOT? i kako da se toga prisjetim svaki puta kada imam potencijalnog klijenta ispred sebe, kako mu prezentirati svoje usluge i kako je ulaganje u moje usluge korisno baš za njega, da ne gubim vrijeme na objašnjavanje o potencijalnim benefitima o usluzi, nego konkretnim benefitima koje će baš taj klijent dobiti korištenjem mojih usluga.

  Zahvaljujem od srca!

   
  Antonija Trupinić
  Mag. ing. aeronautike | vojni pilot helikoptera | časnica za odnose s javnošću | Zapovjedništvo HRZ | Velika Gorica Nutricionistica, instruktorica bodybuildinga i fitnessa i aromaterapeutkinja | "Mistique Body" Zagreb | Fitness Centar "Black Jack Gym" Velika Gorica | "2Life Fitness" Zagreb | "FitnessOf" Samobor
 • Jassna Luna Jozić
  Tanja nosi jednu ugodnost i toplinu s kojom na nježan način vodi kroz proces osvještavanja rješenja, koja se u razgovoru s njoj zapravo čine jako jednostavnima - što ona u suštini i jesu. Ono što čini razliku je naš pogled na to, no nakon razgovora s Tanjom - perspektiva je promijenjena, a cilj je korak bliže. Zahvalna za proces kroz koji smo prošle!.”
  Jassna Luna Jozić
  Dobro Mjesto
 • Maja Tomaić
  Odradila sam coaching sa Tanjom. Prezadovoljna sam coachingom. Puno stvari smo dotakle u sat vremena. Sviđa mi što je cilj i fokus coucha uvijek na jednoj stvari, dok se ja pogubim u širini svojih izazova. Osjeti se stručnost, iskustvo, profesionalnost i potpuna pažnja, a to nam svima treba, kako u biznisu, tako i privatno.

  Topla preporuka svakome.  
  Maja Tomaić
  Vlasnica igraonice za djecu
 • Vesna Blažeković
  Poštovana Tanja!

  Nakon uspješno odrađenog coachinga u ugodnom, prijatnom ozračju, zajedničkom detektiranju prisutnih problema, nesvjesnih blokada, osviještena su kriva uvjerenja te postavljeni novi, zdravi temelji.

  Zahvaljujem Vam na osviještenoj novoj stvaralačkoj energiji!

  Idemo dalje zajedno. Topla preporuka svima koji žele ulagati u sebe, sa stručnim, ugodnim vodstvom, neprocjenjivo.

  Samo je nebo granica...Hvala draga Tanja!
  Vesna Blažeković
  Savjetnik za zdravu prehranu, dopuna vitaminima