Moje ime je Tanja Horvat i ja sam edukatorica za prodaju

Izgradimo vašu prodajnu priču zajedno!

Ja sam Tanja Horvat, edukatorica za prodaju.

Izgradimo vašu prodajnu priču zajedno!

Više od 25 godina iskustva u prodaji

Moje iskustvo temelji se na više od 800 prodajnih treninga i vođenju 500 prodajnih predstavnika koji su pod mojim mentorstvom postizali 50 do 100% bolje rezultate.

Klijenti

Sudjelovala sam u razvoju potencijala 200 pojedinaca u sklopu različitih timova te posjedujem nekoliko utjecajnih certifikata u ovom području.

Pomažem poduzetnicima i prodajnim predstavnicima u razvoju i upravljanju prodajnim timovima, organizacijom procesa prodaje, isticanjem na tržištu i postizanju konkretnih prodajnih rezultata kroz edukaciju, prodajni coaching i konzalting.

Prodaja je moja strast

Cijeli radni vijek provela sam u prodaji, radu i komunikaciji s ljudima. Prošla sam sve faze prodaje, stasala korak po korak od prodavača, veleprodajnog referenta do regionalnog menadžera i direktora prodaje.

Svoje znanje sam osim kroz dugogodišnju praksu, stjecala kroz razne certificirane internacionalne poslovne i liderske programe.

Unazad deset godina obučavam ljude u prodaji komunikacijskim i prodajnim vještinama.

Organizirala sam i vodila seminare, edukacije i prodajne treninge za poduzetnike, prodavače i prodajne predstavnike na području Republike Hrvatske.

Zbog toga danas mogu prepoznati potrebe velikih i malih tvrtki, kao i njihovih prodavača, te im kroz edukacije i savjetovanja pomoći prepoznati trenutni problem i pronaći strategiju koja će ih dovesti do rasta prodaje, kvalitetnije komunikacije te razumijevanja klijenata i njihovih potreba.

Veliku pažnju pridodajem praktičnom radu, temeljenom na iskustvu liderskih i poslovnih pozicija.

Vizija uspjeha

Razviti svijest o značaju ljudskih potencijala i važnosti prodaje na svim razinama u tvrtkama i kod pojedinaca osvjestiti značaj prezentacijskih vještina u svakodnevnom životu s ciljem razvoja njihovih potencijala i karijere.

Misija

Pomoći poduzetnicima i ambicioznim pojedincima u organizaciji procesa prodaje, isticanjem na tržištu i postizanju zactranih poslovnih ciljeva i rezultata.

ULAGANJE U POTENCIJAL ZAPOSLENIKA – NAJVRJEDNIJE ULAGANJE

Prodavačima daje osjećaj sigurnosti, pripadnosti i vjeru u važnost njihove pozicije u okviru tima i poduzeća uopće. Motiviran prodavač donosi bolje rezultate i veće vrijednosti te povečava sveukupnu produktivnost tvrtke.

GALERIJA SLIKA

RECENZIJE

Milena Edešar Dominić
Milena Edešar Dominić
Coach
Read More

Rad s Tanjom kao coachericom bio mi je pravi blagoslov. Očekivala sam puno, ali dobila sam zapravo puno više od očekivanja. Rad na se sebi nije lak, osvještavanje nekih svojih zabluda kojih godinama nisi ni svjestan da ih imaš nije baš najljepša stvar u životu. Međutim uz Tanju je to išlo nekako glatko, dovoljno brzo i dovoljno sporo da se uspije sve upiti.

Spoznaje do kojih sam došla radom s njom, kao i savjeti koje mi je dala ostaju mi trajno zapisani na papiru i u srcu. Poslije coachinga s Tanjom osjećala sam se puno lakše, i dalje se tako osjećam. Preporučam svima koji su svjesni da moraju raditi na sebi. Uz Tanju taj je rad puno lakši, ali i zabavniji.
Nikolina Makovec
Nikolina Makovec
Beate Relax
Read More

Draga Tanja hvala na odličnoj radionici "Kako prepoznati različite tipove kupaca i prodati više". Na jednostavan način i potkrepljeno s puno primjera objašnjavaš svaki primjer, razumljivo i jednostavno.

Radionica mi je pomogla u bolji uvid s kakvim klijentima radim i na koji način im se približiti te razumjeti njihove potrebe. Jer jednom kad krenete putem osobnog rasta i razvoja više si ne možete dozvoliti natrag, samo naprijed.

Preporučam svima, a posebno onima koji žele napredovati i rasti.
Mladen Lovrenčić
Mladen Lovrenčić
dipl.oec.
Read More

Sredinom 2012. godine, započela je za mene, u poslovnom smislu, velika promjena. Po mnogo čemu se razlikovala od dotadašnjeg poduzetničkog poslovanja u maloprodaji. Odlučio sam krenuti u svijet direktne prodaje. Moj odabir je bio poduzeće koje je nudilo uslugu mjerenja različitih vrsta zračenja, zaštite doma i zdravog spavanja. Tu sam upoznao gđu Tanju Horvat koja mi je dodjeljena kao mentorica.

S Tanjom sam odradio niz uspješnih prezentacija. Cijenim, a i danas slijedim njeno iskustvo i način jednostavnog i učinkovitog pristupa kupcima i meni kao suradniku. Pomogla mi je ubrzano savladati, naučiti i praktično primjeniti, za mene, nove tehnike prodaje. Više nije bilo „zaštićenog“ prostora prodajnog mjesta gdje je prodavać domaćin. To je bio ulaz u osobni život kupaca, u njihove domove, njihov prostor, njihove spavaće sobe i osobnosti.

Pokazala mi je da u takvim situacijama ne vrijede nikakva pravila. Njezino vođenje prezentacija koje smo zajedno odrađivali puno su mi značile za potrebne promjene u mojoj percepciji prodaje. Njen način jednostavne analize dobrih i loših trenutaka nakon prezentacije i prodajnog razgovora bilo je posebno iskustvo.

Najdragocijenije iskustvo koje sam stekao surađujući s njom bilo je kako slušati kupca. U tom pogledu je više nego kompetentna da savjetom i primjerom pomogne svakome da dođe do rezultata. Potaknuti kupca da sam kaže koji su mu prioriteti. Zadržati profesionalnost u neugodnim situacijama. Ostaviti dojam osobe koja nije došla prodati, nego pomoći i ponuditi rješenje kupčeva problema. Iza svakog takvog susreta ostaviti osjećanje povjerenja, da se sutra može ponovno vratiti u istu kuću.
<div style='text-align:left;'>Petra Žunec</div>
Petra Žunec
Konzultantica za EU projekte
Read More

Prisustvovala sam na radionici otkrivanja karakternog DNK koda u organizaciji drage Tanje!

Radionica mi je pomogla da otkrijem skrivene potencijale u meni samoj i u donošenju novih odluka za postizanje konkretnih rezultata u meni važnim životnim segmentima. Pomoću mog osobnog dekodiranog karakternog DNK zapisa, koji je bio konkretan opipljiv rezultat praktičnog rada na radionici, upoznala sam sebe na jedan novi način.

Preporučam radionicu managerima koji na inovativan pristup žele pristupiti zaposlenicima ili kolegama odnosno pravilnijem delegiranju svakodnevnih, bilo kratkoročnih ili dugoročnih radnih zadataka, ali i svakome tko želi shvatiti svoju poziciju u radnim timovima i na taj način raditi na unapređenju sebe u modernom poslovnom svijetu.
<div style='text-align:left;'>Irena Bešenski</div>
Irena Bešenski
Read More

Poštovana gđa Horvat, zahvaljujem što ste mi omogućili sudjelovanje u Vašoj radionici 4 koraka do uspješne prodaje.

Radionica je bila vrlo korisna iz razloga što ste mi još više približili pojam prodaje, nešto novo sam naučila, a dosta toga se prisjetila i podsjetila.

Radionica mi je korisna iz dva razloga:
1. edukacija mi je super došla, jer što god ću raditi, s kakvim god ću se poslovnim izazovima susretati, definitivno prodaja je uvijek tu negdje. 2. drugi razlog je što radim svoju bazu znanja i ako se na poslu ukaže potreba za pronalaskom prodajnog trenera/prodajne edukacije svakako ću Vam se obratiti. Hvala što nesebično dijelite svoje znanje o prodaji.
<div style='text-align:left;'>Antonija TRUPINIĆ</div>
Antonija TRUPINIĆ
mag. ing. aeronautike | vojni pilot helikoptera | časnica za odnose s javnošću | Zapovjedništvo HRZ | Velika Gorica Nutricionistica, instruktorica bodybuildinga i fitnessa i aromaterapeutkinja | "Mistique Body" Zagreb | Fitness Centar "Black Jack Gym" Velika Gorica | "2Life Fitness" Zagreb | "FitnessOf" Samobor
Read More

Edukacija je bila izvrsna! Zaista si mi osvijestila neke propuste u komunikaciji s ciljanom publikom i potencijalnim klijentima, kako poboljšati prodaju kod postojećih klijenata (zadržati ih), a posebno kako pronaći nove klijente.

Ali si mi i potvrdila neke moje korake koje sam dobro radila pa ću sada biti još sigurnija u svojoj prodaji, u svom nastupu prema klijentima. Hvala ti!

Posebno mi je drago što sam napokon shvatila ono ŠIJOT? i kako da se toga prisjetim svaki puta kada imam potencijalnog klijenta ispred sebe, kako mu prezentirati svoje usluge i kako je ulaganje u moje usluge korisno baš za njega, da ne gubim vrijeme na objašnjavanje o potencijalnim benefitima o usluzi, nego konkretnim benefitima koje će baš taj klijent dobiti korištenjem mojih usluga. Zahvaljujem od srca!
<div style='text-align:left;'>Jassna Luna Jozić</div>
Jassna Luna Jozić
Dobro Mjesto
Read More

“Tanja nosi jednu ugodnost i toplinu s kojom na nježan način vodi kroz proces osvještavanja rješenja, koja se u razgovoru s njoj zapravo čine jako jednostavnima - što ona u suštini i jesu. Ono što čini razliku je naš pogled na to, no nakon razgovora s Tanjom - perspektiva je promijnjena a cilj je korak bliže. Zahvalna za proces kroz koji smo prošle!.”
<div style='text-align:left;'>Maja Tomaić</div>
Maja Tomaić
Vlasnica igraonice za djecu
Read More

Odradila sam coaching sa Tanjom. Prezadovoljna sam coachingom. Puno stvari smo dotakle u sat vremena. Sviđa mi što je cilj i fokus coucha uvijek na jednoj stvari, dok se ja pogubim u širini svojih izazova. Osjeti se stručnost, iskustvo, profesionalnost i potpuna pažnja, a to nam svima treba, kako u biznisu, tako i privatno. Topla preporuka svakome.
<div style='text-align:left;'>Vesna Blažeković</div>
Vesna Blažeković
Savjetnik za zdravu prehranu, dopuna vitaminima
Read More

Poštovana Tanja ! Nakon uspješno odrađenog coachinga u ugodnom, prijatnom ozračju, zajedničkom detektiranju prisutnih problema, nesvjesnih blokada, osviještena su kriva uvjerenja te postavljeni novi, zdravi temelji.

Zahvaljujem Vam na osviještenoj novoj stvaralačkoj energiji! Idemo dalje zajedno. Topla preporuka svima koji žele ulagati u sebe, sa stručnim, ugodnim vodstvom, neprocjenjivo .

Samo je nebo granica...Hvala draga Tanja!
<div style='text-align:left;'>Vesna Vučina</div>
Vesna Vučina
Read More

Poštovana Tanja,

u raznim poslovima prodaje sam duže vrijeme a u jednom specifičnom zadnje tri godine i uza sav entuzijazam i rezultate imala sam dojam da nešto nedostaje.

Nakon razgovora s Vama i zahvaljujući vašim preciznim pitanjima postalo mi je posve jasno koja karika nedostaje i da se na tome treba raditi.

Zahvaljujem na Vašem super slušanju i uočavanju problema. Preporučam se za daljnji rad i usavršavanje u vašim programima.
Previous
Next

ULAGANJE U POTENCIJAL ZAPOSLENIKA – NAJVRJEDNIJE ULAGANJE

Prodavačima daje osjećaj sigurnosti, pripadnosti i vjeru u važnost njihove pozicije u okviru tima i poduzeća uopće. Motiviran prodavač donosi bolje rezultate i veće vrijednosti te povečava sveukupnu produktivnost tvrtke.

GALERIJA SLIKA

RECENZIJE

Milena Edešar Dominić
Milena Edešar Dominić
Coach
Read More

Rad s Tanjom kao coachericom bio mi je pravi blagoslov. Očekivala sam puno, ali dobila sam zapravo puno više od očekivanja. Rad na se sebi nije lak, osvještavanje nekih svojih zabluda kojih godinama nisi ni svjestan da ih imaš nije baš najljepša stvar u životu. Međutim uz Tanju je to išlo nekako glatko, dovoljno brzo i dovoljno sporo da se uspije sve upiti.

Spoznaje do kojih sam došla radom s njom, kao i savjeti koje mi je dala ostaju mi trajno zapisani na papiru i u srcu. Poslije coachinga s Tanjom osjećala sam se puno lakše, i dalje se tako osjećam. Preporučam svima koji su svjesni da moraju raditi na sebi. Uz Tanju taj je rad puno lakši, ali i zabavniji.
Nikolina Makovec
Nikolina Makovec
Beate Relax
Read More

Draga Tanja hvala na odličnoj radionici "Kako prepoznati različite tipove kupaca i prodati više". Na jednostavan način i potkrepljeno s puno primjera objašnjavaš svaki primjer, razumljivo i jednostavno.

Radionica mi je pomogla u bolji uvid s kakvim klijentima radim i na koji način im se približiti te razumjeti njihove potrebe. Jer jednom kad krenete putem osobnog rasta i razvoja više si ne možete dozvoliti natrag, samo naprijed.

Preporučam svima, a posebno onima koji žele napredovati i rasti.
Mladen Lovrenčić
Mladen Lovrenčić
dipl.oec.
Read More

Sredinom 2012. godine, započela je za mene, u poslovnom smislu, velika promjena. Po mnogo čemu se razlikovala od dotadašnjeg poduzetničkog poslovanja u maloprodaji. Odlučio sam krenuti u svijet direktne prodaje. Moj odabir je bio poduzeće koje je nudilo uslugu mjerenja različitih vrsta zračenja, zaštite doma i zdravog spavanja. Tu sam upoznao gđu Tanju Horvat koja mi je dodjeljena kao mentorica.

S Tanjom sam odradio niz uspješnih prezentacija. Cijenim, a i danas slijedim njeno iskustvo i način jednostavnog i učinkovitog pristupa kupcima i meni kao suradniku. Pomogla mi je ubrzano savladati, naučiti i praktično primjeniti, za mene, nove tehnike prodaje. Više nije bilo „zaštićenog“ prostora prodajnog mjesta gdje je prodavać domaćin. To je bio ulaz u osobni život kupaca, u njihove domove, njihov prostor, njihove spavaće sobe i osobnosti.

Pokazala mi je da u takvim situacijama ne vrijede nikakva pravila. Njezino vođenje prezentacija koje smo zajedno odrađivali puno su mi značile za potrebne promjene u mojoj percepciji prodaje. Njen način jednostavne analize dobrih i loših trenutaka nakon prezentacije i prodajnog razgovora bilo je posebno iskustvo.

Najdragocijenije iskustvo koje sam stekao surađujući s njom bilo je kako slušati kupca. U tom pogledu je više nego kompetentna da savjetom i primjerom pomogne svakome da dođe do rezultata. Potaknuti kupca da sam kaže koji su mu prioriteti. Zadržati profesionalnost u neugodnim situacijama. Ostaviti dojam osobe koja nije došla prodati, nego pomoći i ponuditi rješenje kupčeva problema. Iza svakog takvog susreta ostaviti osjećanje povjerenja, da se sutra može ponovno vratiti u istu kuću.
<div style='text-align:left;'>Petra Žunec</div>
Petra Žunec
Konzultantica za EU projekte
Read More

Prisustvovala sam na radionici otkrivanja karakternog DNK koda u organizaciji drage Tanje!

Radionica mi je pomogla da otkrijem skrivene potencijale u meni samoj i u donošenju novih odluka za postizanje konkretnih rezultata u meni važnim životnim segmentima. Pomoću mog osobnog dekodiranog karakternog DNK zapisa, koji je bio konkretan opipljiv rezultat praktičnog rada na radionici, upoznala sam sebe na jedan novi način.

Preporučam radionicu managerima koji na inovativan pristup žele pristupiti zaposlenicima ili kolegama odnosno pravilnijem delegiranju svakodnevnih, bilo kratkoročnih ili dugoročnih radnih zadataka, ali i svakome tko želi shvatiti svoju poziciju u radnim timovima i na taj način raditi na unapređenju sebe u modernom poslovnom svijetu.
<div style='text-align:left;'>Irena Bešenski</div>
Irena Bešenski
Read More

Poštovana gđa Horvat, zahvaljujem što ste mi omogućili sudjelovanje u Vašoj radionici 4 koraka do uspješne prodaje.

Radionica je bila vrlo korisna iz razloga što ste mi još više približili pojam prodaje, nešto novo sam naučila, a dosta toga se prisjetila i podsjetila.

Radionica mi je korisna iz dva razloga:
1. edukacija mi je super došla, jer što god ću raditi, s kakvim god ću se poslovnim izazovima susretati, definitivno prodaja je uvijek tu negdje. 2. drugi razlog je što radim svoju bazu znanja i ako se na poslu ukaže potreba za pronalaskom prodajnog trenera/prodajne edukacije svakako ću Vam se obratiti. Hvala što nesebično dijelite svoje znanje o prodaji.
<div style='text-align:left;'>Antonija TRUPINIĆ</div>
Antonija TRUPINIĆ
mag. ing. aeronautike | vojni pilot helikoptera | časnica za odnose s javnošću | Zapovjedništvo HRZ | Velika Gorica Nutricionistica, instruktorica bodybuildinga i fitnessa i aromaterapeutkinja | "Mistique Body" Zagreb | Fitness Centar "Black Jack Gym" Velika Gorica | "2Life Fitness" Zagreb | "FitnessOf" Samobor
Read More

Edukacija je bila izvrsna! Zaista si mi osvijestila neke propuste u komunikaciji s ciljanom publikom i potencijalnim klijentima, kako poboljšati prodaju kod postojećih klijenata (zadržati ih), a posebno kako pronaći nove klijente.

Ali si mi i potvrdila neke moje korake koje sam dobro radila pa ću sada biti još sigurnija u svojoj prodaji, u svom nastupu prema klijentima. Hvala ti!

Posebno mi je drago što sam napokon shvatila ono ŠIJOT? i kako da se toga prisjetim svaki puta kada imam potencijalnog klijenta ispred sebe, kako mu prezentirati svoje usluge i kako je ulaganje u moje usluge korisno baš za njega, da ne gubim vrijeme na objašnjavanje o potencijalnim benefitima o usluzi, nego konkretnim benefitima koje će baš taj klijent dobiti korištenjem mojih usluga. Zahvaljujem od srca!
<div style='text-align:left;'>Jassna Luna Jozić</div>
Jassna Luna Jozić
Dobro Mjesto
Read More

“Tanja nosi jednu ugodnost i toplinu s kojom na nježan način vodi kroz proces osvještavanja rješenja, koja se u razgovoru s njoj zapravo čine jako jednostavnima - što ona u suštini i jesu. Ono što čini razliku je naš pogled na to, no nakon razgovora s Tanjom - perspektiva je promijnjena a cilj je korak bliže. Zahvalna za proces kroz koji smo prošle!.”
<div style='text-align:left;'>Maja Tomaić</div>
Maja Tomaić
Vlasnica igraonice za djecu
Read More

Odradila sam coaching sa Tanjom. Prezadovoljna sam coachingom. Puno stvari smo dotakle u sat vremena. Sviđa mi što je cilj i fokus coucha uvijek na jednoj stvari, dok se ja pogubim u širini svojih izazova. Osjeti se stručnost, iskustvo, profesionalnost i potpuna pažnja, a to nam svima treba, kako u biznisu, tako i privatno. Topla preporuka svakome.
<div style='text-align:left;'>Vesna Blažeković</div>
Vesna Blažeković
Savjetnik za zdravu prehranu, dopuna vitaminima
Read More

Poštovana Tanja ! Nakon uspješno odrađenog coachinga u ugodnom, prijatnom ozračju, zajedničkom detektiranju prisutnih problema, nesvjesnih blokada, osviještena su kriva uvjerenja te postavljeni novi, zdravi temelji.

Zahvaljujem Vam na osviještenoj novoj stvaralačkoj energiji! Idemo dalje zajedno. Topla preporuka svima koji žele ulagati u sebe, sa stručnim, ugodnim vodstvom, neprocjenjivo .

Samo je nebo granica...Hvala draga Tanja!
<div style='text-align:left;'>Vesna Vučina</div>
Vesna Vučina
Read More

Poštovana Tanja,

u raznim poslovima prodaje sam duže vrijeme a u jednom specifičnom zadnje tri godine i uza sav entuzijazam i rezultate imala sam dojam da nešto nedostaje.

Nakon razgovora s Vama i zahvaljujući vašim preciznim pitanjima postalo mi je posve jasno koja karika nedostaje i da se na tome treba raditi.

Zahvaljujem na Vašem super slušanju i uočavanju problema. Preporučam se za daljnji rad i usavršavanje u vašim programima.
Previous
Next

Besplatne konzultacije služe da se bolje upoznamo kako bi dobili jasniju sliku kako funkcioniraju individualni programi i coaching sesije.

Kroz individualni rad i coaching sesije 1:1 zajedno radimo na tvojim konkretnim primjerima i izazovima kako bi postali učinkoviti u postizanju prodajnih/poslovnih ciljeva i rezultata te poboljšali svoj učinak kroz usvajanje novih vještina, ideja i prilika. 

Besplatne konzultacije služe da se bolje upoznamo kako bi dobili jasniju sliku kako funkcioniraju individualni programi i coaching sesije.

Kroz individualni rad i coaching sesije 1:1 zajedno radimo na tvojim konkretnim primjerima i izazovima kako bi postali učinkoviti u postizanju prodajnih/poslovnih ciljeva i rezultata te poboljšali svoj učinak kroz usvajanje novih vještina, ideja i prilika. 

Besplatne konzultacije služe da se bolje upoznamo kako bi dobili jasniju sliku kako funkcioniraju individualni programi i coaching sesije.

Kroz individualni rad i coaching sesije 1:1 zajedno radimo na tvojim konkretnim primjerima i izazovima kako bi postali učinkoviti u postizanju prodajnih/poslovnih ciljeva i rezultata te poboljšali svoj učinak kroz usvajanje novih vještina, ideja i prilika.