INDIVIDUALNI COACHING PROGRAM

Za ambiciozne poslovne žene čiji je cilj pronaći najbolju strategiju za sebe i svoj biznis!

Biraj između dva programa:
START u trajanju 6h ili
OPTIMUM u trajanju 10h

 • Nemaš dovoljno vremena za sebe i svoju obitelj?
 • Svaki trenutak koristiš kako bi se posvetila rastu i razvoju svog biznisa?
 • Trudiš se postići što bolje prodajne i poslovne rezultate?
 • Maksimalno se posvećuješ svojim klijentima, a opet osjećaš da nešto nedostaje?
 • Nikako da ostvariš rezultate kakve bi željela i kakve zaslužuješ?

Kako to promijeniti?

Svjesnost da ne moraš sve sama, da postoje alati i strategije koje će ti pomoći da unaprijediš svoj biznis i postigneš bolje prodajne i poslovne rezultate prvi je korak na putu promjene.

Jedan od najučinkovijih modela u svladavanju poslovnih izazova je coaching model.

Coaching ljudima donosi izvanredne rezultate i s razlogom je druga najbrže rastuća industrija  na svijetu.

Bez primjene nema promjene!

Definirajte poslovnu strategiju

Definirajte i ostvarite zadane ciljeve

Uspješno zaključite prodaju

Tko je trenerica?

Tanja Horvat certificiranI je prodajno-finacijski coach od 2017. godine. Članica je Hrvatske udruge za coaching.

Pomaže ambicioznim ženama, poduzetnicima/cama u razvoju i upravljanju prodajnim timovima, organizacijom procesa prodaje i postizanju zacrtanih ciljeva i konkretnih prodajnih rezultata kroz prodajne treninge, prodajni coaching i konzalting.

Više o individualnom coachingu

Što je individualni coaching?

Coaching je privremeni partnerski odnos između coacha i klijenta u kojem coach vodi, potiče i podržava svog klijenta u ostvarenju vlastitih ciljeva, želja i potreba.

Coaching pomaže klijentu da izađu iz zone udobnosti i poduzme korake prema onome što žele biti, raditi ili imati.

Značajke individualnog coaching programa

 • Da jasnije vidite gdje ste sada i definirate što želite u budućnosti biti, raditi ili imati
 • Definirate poslovnu strategiju i potrebne korake kako bi stigli do zacrtanog cilja
 • Oslobodite se uvjerenja koja vas koče u ostvarenju prodajnih rezultata
 • Definirate prodajne ciljeve i strategiju
 • Usavršite prodajne i komunikacijske vještine
 • Povećate nivo motivacije i samomotivacije
 • Razvijete visoku dozu samopoštovanja i samopouzdanja
 • Oslobodite se straha od prodaje
 • Uspješno zaključite prodaju
 • Povećate prihode

Prodajni coaching

Svrha prodajnog coachinga je postići promjenu koja je potrebna poduzetnicima, prodajnim djelatnicima kako bi postali uspješniji i produktivniji u postizanju prodajnih rezultata te poboljšali svoj učinak kroz usvajanje novih vještina, ideja i prilika.

Da bi poduzetnici i prodajni djelatnici bili uspješni, moraju stalno usavršavati svoja znanja, vještine i kompetencije jer samo tako mogu držati korak s iznimno zahtjevnim i konkurentnim tržištem.

Prodajni coaching 1 na 1 je moderan i vrlo učinkovit način rada s prodajnim djelatnikom kojim se postižu brzi rezultati i uspjeh klijenta.

Vrste coaching programa

START - individualni coaching u trajanju 6 sati

OPTIMUM - individualni coaching u trajanju 10 sati

Trajanje coachinga

Coaching je proces koji dogovaramo u trajanju od 6-10 susreta koji traju 60-90 minuta. Broj sesija ovisi o ciljevima i potrebama klijenta. Najmanji uobičajeni paket sastoji se od šest jednosatnih sesija.

Način održavanja programa

Sesije se održavaju online, preko Zoom platforme.

Kome je program namijenjen?

Program je namijenjen za sve čvrste, ambiciozne poslovne žene koje su spremne uložiti vrijeme i preuzeti odgovornost za svoj uspjeh i poslovne rezultate.

Program daje izvrsne rezultate svima koji su spremni:

 • Proaktivno raditi na svom biznisu
 • Prihvatiti odgovornost za postignute rezultate
 • Poduzeti korake koje su potrebni u ostvarenju zacrtanog cilja

Svaka promjena započinje prvim korakom. Neka ovo bude tvoj prvi korak prema samoostvarenju i uspjehu kakav zaslužuješ!

Za koga nije ovaj program?

Ako ti je potrebna samo informacija i nisi spremna izaći iz svoje zone ugode i preuzeti odgovornost za svoje rezultate, onda ovo nije program za tebe.

Iskoristi besplatnih 30 minuta coachinga!

Ako se želite uvjeriti je li ovo pravi program za vas rezervirajte 30 minuta besplatnog coachinga!

Uvodni coaching služi da se bolje upoznamo, da definiramo strategiju kako bi dobili jasniju sliku kako vam coaching može pomoći u ostvarenju vaših ciljeva i snova.

Recenzije klijenata

Milena Edešar Dominić
Milena Edešar Dominić
Coach
Read More

Rad s Tanjom kao coachericom bio mi je pravi blagoslov. Očekivala sam puno, ali dobila sam zapravo puno više od očekivanja. Rad na se sebi nije lak, osvještavanje nekih svojih zabluda kojih godinama nisi ni svjestan da ih imaš nije baš najljepša stvar u životu. Međutim uz Tanju je to išlo nekako glatko, dovoljno brzo i dovoljno sporo da se uspije sve upiti.

Spoznaje do kojih sam došla radom s njom, kao i savjeti koje mi je dala ostaju mi trajno zapisani na papiru i u srcu. Poslije coachinga s Tanjom osjećala sam se puno lakše, i dalje se tako osjećam. Preporučam svima koji su svjesni da moraju raditi na sebi. Uz Tanju taj je rad puno lakši, ali i zabavniji.
<div style='text-align:left;'>Antonija TRUPINIĆ</div>
Antonija TRUPINIĆ
mag. ing. aeronautike | vojni pilot helikoptera | časnica za odnose s javnošću | Zapovjedništvo HRZ | Velika Gorica Nutricionistica, instruktorica bodybuildinga i fitnessa i aromaterapeutkinja | "Mistique Body" Zagreb | Fitness Centar "Black Jack Gym" Velika Gorica | "2Life Fitness" Zagreb | "FitnessOf" Samobor
Read More

Edukacija je bila izvrsna! Zaista si mi osvijestila neke propuste u komunikaciji s ciljanom publikom i potencijalnim klijentima, kako poboljšati prodaju kod postojećih klijenata (zadržati ih), a posebno kako pronaći nove klijente.

Ali si mi i potvrdila neke moje korake koje sam dobro radila pa ću sada biti još sigurnija u svojoj prodaji, u svom nastupu prema klijentima. Hvala ti!

Posebno mi je drago što sam napokon shvatila ono ŠIJOT? i kako da se toga prisjetim svaki puta kada imam potencijalnog klijenta ispred sebe, kako mu prezentirati svoje usluge i kako je ulaganje u moje usluge korisno baš za njega, da ne gubim vrijeme na objašnjavanje o potencijalnim benefitima o usluzi, nego konkretnim benefitima koje će baš taj klijent dobiti korištenjem mojih usluga. Zahvaljujem od srca!
<div style='text-align:left;'>Jassna Luna Jozić</div>
Jassna Luna Jozić
Dobro Mjesto
Read More

“Tanja nosi jednu ugodnost i toplinu s kojom na nježan način vodi kroz proces osvještavanja rješenja, koja se u razgovoru s njoj zapravo čine jako jednostavnima - što ona u suštini i jesu. Ono što čini razliku je naš pogled na to, no nakon razgovora s Tanjom - perspektiva je promijnjena a cilj je korak bliže. Zahvalna za proces kroz koji smo prošle!.”
<div style='text-align:left;'>Maja Tomaić</div>
Maja Tomaić
Vlasnica igraonice za djecu
Read More

Odradila sam coaching sa Tanjom. Prezadovoljna sam coachingom. Puno stvari smo dotakle u sat vremena. Sviđa mi što je cilj i fokus coucha uvijek na jednoj stvari, dok se ja pogubim u širini svojih izazova. Osjeti se stručnost, iskustvo, profesionalnost i potpuna pažnja, a to nam svima treba, kako u biznisu, tako i privatno. Topla preporuka svakome.
<div style='text-align:left;'>Vesna Blažeković</div>
Vesna Blažeković
Savjetnik za zdravu prehranu, dopuna vitaminima
Read More

Poštovana Tanja ! Nakon uspješno odrađenog coachinga u ugodnom, prijatnom ozračju, zajedničkom detektiranju prisutnih problema, nesvjesnih blokada, osviještena su kriva uvjerenja te postavljeni novi, zdravi temelji.

Zahvaljujem Vam na osviještenoj novoj stvaralačkoj energiji! Idemo dalje zajedno. Topla preporuka svima koji žele ulagati u sebe, sa stručnim, ugodnim vodstvom, neprocjenjivo .

Samo je nebo granica...Hvala draga Tanja!
Previous
Next