INDIVIDUALNI COACHING PROGRAM

Za ambiciozne poslovne žene čiji je cilj pronaći najbolju strategiju za sebe i svoj biznis!

Biraj između dva programa:
START u trajanju 6h ili
OPTIMUM u trajanju 10h

 • Nemaš dovoljno vremena za sebe i svoju obitelj?
 • Svaki trenutak koristiš kako bi se posvetila rastu i razvoju svog biznisa?
 • Trudiš se postići što bolje prodajne i poslovne rezultate?
 • Maksimalno se posvećuješ svojim klijentima, a opet osjećaš da nešto nedostaje?
 • Nikako da ostvariš rezultate kakve bi željela i kakve zaslužuješ?

Kako to promijeniti?

Svjesnost da ne moraš sve sama, da postoje alati i strategije koje će ti pomoći da unaprijediš svoj biznis i postigneš bolje prodajne i poslovne rezultate prvi je korak na putu promjene.

Jedan od najučinkovijih modela u svladavanju poslovnih izazova je coaching model.

Coaching ljudima donosi izvanredne rezultate i s razlogom je druga najbrže rastuća industrija  na svijetu.

Bez primjene nema promjene!

Definirajte poslovnu strategiju

Definirajte i ostvarite zadane ciljeve

Uspješno zaključite prodaju

Tko je trenerica?

Tanja Horvat certificiranI je prodajno-finacijski coach od 2017. godine. Članica je Hrvatske udruge za coaching.

Pomaže ambicioznim ženama, poduzetnicima/cama u razvoju i upravljanju prodajnim timovima, organizacijom procesa prodaje i postizanju zacrtanih ciljeva i konkretnih prodajnih rezultata kroz prodajne treninge, prodajni coaching i konzalting.

Više o individualnom coachingu

Što je individualni coaching?

Coaching je privremeni partnerski odnos između coacha i klijenta u kojem coach vodi, potiče i podržava svog klijenta u ostvarenju vlastitih ciljeva, želja i potreba.

Coaching pomaže klijentu da izađu iz zone udobnosti i poduzme korake prema onome što žele biti, raditi ili imati.

Značajke individualnog coaching programa

 • Da jasnije vidite gdje ste sada i definirate što želite u budućnosti biti, raditi ili imati
 • Definirate poslovnu strategiju i potrebne korake kako bi stigli do zacrtanog cilja
 • Oslobodite se uvjerenja koja vas koče u ostvarenju prodajnih rezultata
 • Definirate prodajne ciljeve i strategiju
 • Usavršite prodajne i komunikacijske vještine
 • Povećate nivo motivacije i samomotivacije
 • Razvijete visoku dozu samopoštovanja i samopouzdanja
 • Oslobodite se straha od prodaje
 • Uspješno zaključite prodaju
 • Povećate prihode

Prodajni coaching

Svrha prodajnog coachinga je postići promjenu koja je potrebna poduzetnicima, prodajnim djelatnicima kako bi postali uspješniji i produktivniji u postizanju prodajnih rezultata te poboljšali svoj učinak kroz usvajanje novih vještina, ideja i prilika.

Da bi poduzetnici i prodajni djelatnici bili uspješni, moraju stalno usavršavati svoja znanja, vještine i kompetencije jer samo tako mogu držati korak s iznimno zahtjevnim i konkurentnim tržištem.

Prodajni coaching 1 na 1 je moderan i vrlo učinkovit način rada s prodajnim djelatnikom kojim se postižu brzi rezultati i uspjeh klijenta.

Vrste coaching programa

START - individualni coaching u trajanju 6 sati

OPTIMUM - individualni coaching u trajanju 10 sati

Trajanje coachinga

Coaching je proces koji dogovaramo u trajanju od 6-10 susreta koji traju 60-90 minuta. Broj sesija ovisi o ciljevima i potrebama klijenta. Najmanji uobičajeni paket sastoji se od šest jednosatnih sesija.

Način održavanja programa

Sesije se održavaju online, preko Zoom platforme.

Kome je program namijenjen?

Program je namijenjen za sve čvrste, ambiciozne poslovne žene koje su spremne uložiti vrijeme i preuzeti odgovornost za svoj uspjeh i poslovne rezultate.

Program daje izvrsne rezultate svima koji su spremni:

 • Proaktivno raditi na svom biznisu
 • Prihvatiti odgovornost za postignute rezultate
 • Poduzeti korake koje su potrebni u ostvarenju zacrtanog cilja

Svaka promjena započinje prvim korakom. Neka ovo bude tvoj prvi korak prema samoostvarenju i uspjehu kakav zaslužuješ!

Za koga nije ovaj program?

Ako ti je potrebna samo informacija i nisi spremna izaći iz svoje zone ugode i preuzeti odgovornost za svoje rezultate, onda ovo nije program za tebe.

Iskoristi besplatnih 30 minuta coachinga!

Ako se želite uvjeriti je li ovo pravi program za vas rezervirajte 30 minuta besplatnog coachinga!

Uvodni coaching služi da se bolje upoznamo, da definiramo strategiju kako bi dobili jasniju sliku kako vam coaching može pomoći u ostvarenju vaših ciljeva i snova.

Recenzije klijenata

 • Tihana Bogović
  Ovim putem preporučila bih vam od srca Tanju s kojom sam imala nedavno konzultacije iz prodaje. Ugodno me iznenadila svojom opuštenošću i stručnim znanjem kojim raspolaže. Puno toga sam prošla s njom na temu prodaje. Najbitnije mi je bilo što mi je pokazala kako da postavim temelje za svoju prodaju i da lakše dođem do svojih idealnih klijentica te da osvijestim svoj poslovni identitet. Dobila sam ključne alate s kojima ću raditi kako bi došla do novih i boljih rezultata. Hvala draga Tanja!
  Tihana Bogović
 • Sanja Martinović
  Draga Tanja, hvala na svim savjetima i coachingu. Cijeli život, priznajem, sam prodaju doživljavala kao nešto nametljivo i nepoželjno, a kroz tvoje savjete sam uvidjela koliko sam bila u krivu. Hvala na svom prenesenom znanju i hvala što si mi otvorila nove vidike. Savjeti su bili konkretni i precizni, a s druge strane jednostavni za primjenu. Isprobano – rade. Sigurna sam da mi prodaja više neće stvarati prepreke. Od mene tople preporuke.
  Sanja Martinović
 • Nina Bančetović
  Coaching s Tanjom mi je divno iskustvo. Imala sam užasan otpor prema prodaji i koliko god sam si pokušala objasniti da prodaja nije ništa strašno, jednostavno nije isto kad si kažeš neke stvari sam i kad o tome razgovaraš s osobom koja u tom području ima puno iskustva. Kroz rad na uvjerenjima i prolaženje kroz konkretne teme na svakoj sesiji, oslobodila sam se dosta težine i naučila puno o prodajnom procesu. Iako mi nije bilo lako proći neke stvari, uz Tanjinu podršku, slušanje i reagiranje na moje potrebe, došle smo od toga da me prodaja užasava do toga da je prodaja za mene postala jedan lijep alat.

  Svaka sesija me veselila i raditi s Tanjom je stvarno bilo prekrasno - olakšala je težine, pomogla mi pojednostaviti ono što je bilo komplicirano, ali uvijek s fokusom na moje potrebe odnosno potrebe moje konkretne usluge.

  Ležerno i učinkovito.
  Nina Bančetović
  Trenerica kreativnosti
 • Irena Grego
  Tanja je divna osoba. Kad angažirate Tanju za individualni coaching možete biti sigurni da ste na pravom putu. Koliko puta sam mislila moje je ispravno i to je to, raspravljala se s Tanjom da nije u pravu i objašnjavala svoje viđenje i logiku.

  Tanja me je iz svog kuta tako lako i jednostavno znala dovesti do odgovora i to u vrlo kratko vrijeme. Svega par minuta. Mada su to bile žestoke minute za mene, kad bih shvatila, bilo mi je tako smiješno i tako logično. Tanja jednostavno zna kako pokazati put i dati odgovor a da pri tome sami dođemo do odgovora.

  Tanja ima rješenje za naše probleme. Puno mi je pomogla. Znam da uvijek mogu računati na nju i da ću u kratko vrijeme dobiti odgovore na sva moja pitanja i s veseljem ih koristiti u svom poslovanju.
  Irena Grego
  Poduzetnica
 • Vlatka Strelec
  S trenericom Tanjom Horvat održala sam coaching davne 2016. godine u prijelomnom razdoblju mog života. Nakon 15 godina rada u korporativnom svijetu tražila sam promjenu i željela se osamostaliti. Kako smo svi odgajani da nam je sigurnost i egzistencija usko vezana uz poziciju i primanja, a koja su u tom trenutku bila iznadprosječna, bilo je teško donijeti odluku o napuštanju tog svijeta te pronalaženja mjesta za privatni biznis.

  Kroz coaching sam osvijestila svoje potencijale, shvatila sam da ne moram sve sama, da imam dovoljno znanja, vještina i iskustva da ista oplemenim u vlastitom biznisu. Nakon toga dala sam otkaz, krenula u samostalne vode i sve se obistinilo što smo s Tanjom prošle kroz coaching. Danas, 2022. g. suvlasnica sam tvrtke s 10 zaposlenika i više od 120 klijenata.

  Ako sumnjate u sebe i svoje sposobnost, želite promjenu a nemate hrabrosti, mislite da za vaše proizvode i usluge nema mjesta na tržištu i želite definirati poslovnu strategiju, od srca preporučujem coaching s gđom Tanjom!
  Vlatka Strelec
  Suvlasnica knjigovodstveno-računovodstvenog servisa
 • Milena Edešar Dominić
  Rad s Tanjom kao coachericom bio mi je pravi blagoslov. Očekivala sam puno, ali dobila sam zapravo puno više od očekivanja. Rad na sebi nije lak, osvještavanje nekih svojih zabluda kojih godinama nisi ni svjestan da ih imaš nije baš najljepša stvar u životu. Međutim uz Tanju je to išlo nekako glatko, dovoljno brzo i dovoljno sporo da se uspije sve upiti. Spoznaje do kojih sam došla radom s njom, kao i savjeti koje mi je dala ostaju mi trajno zapisani na papiru i u srcu. Poslije coachinga s Tanjom osjećala sam se puno lakše, i dalje se tako osjećam. Preporučam svima koji su svjesni da moraju raditi na sebi. Uz Tanju taj je rad puno lakši, ali i zabavniji.
  Milena Edešar Dominić
  Coach
 • Jassna Luna Jozić
  Tanja nosi jednu ugodnost i toplinu s kojom na nježan način vodi kroz proces osvještavanja rješenja, koja se u razgovoru s njoj zapravo čine jako jednostavnima - što ona u suštini i jesu. Ono što čini razliku je naš pogled na to, no nakon razgovora s Tanjom - perspektiva je promijenjena, a cilj je korak bliže. Zahvalna za proces kroz koji smo prošle!.”
  Jassna Luna Jozić
  Dobro Mjesto
 • Maja Tomaić
  Odradila sam coaching sa Tanjom. Prezadovoljna sam coachingom. Puno stvari smo dotakle u sat vremena. Sviđa mi što je cilj i fokus coucha uvijek na jednoj stvari, dok se ja pogubim u širini svojih izazova. Osjeti se stručnost, iskustvo, profesionalnost i potpuna pažnja, a to nam svima treba, kako u biznisu, tako i privatno.

  Topla preporuka svakome.  
  Maja Tomaić
  Vlasnica igraonice za djecu
 • Vesna Blažeković
  Poštovana Tanja!

  Nakon uspješno odrađenog coachinga u ugodnom, prijatnom ozračju, zajedničkom detektiranju prisutnih problema, nesvjesnih blokada, osviještena su kriva uvjerenja te postavljeni novi, zdravi temelji.

  Zahvaljujem Vam na osviještenoj novoj stvaralačkoj energiji!

  Idemo dalje zajedno. Topla preporuka svima koji žele ulagati u sebe, sa stručnim, ugodnim vodstvom, neprocjenjivo.

  Samo je nebo granica...Hvala draga Tanja!
  Vesna Blažeković
  Savjetnik za zdravu prehranu, dopuna vitaminima
 • Vesna Vučina
  Poštovana Tanja,

  u raznim poslovima prodaje sam duže vrijeme a u jednom specifičnom zadnje tri godine i uza sav entuzijazam i rezultate imala sam dojam da nešto nedostaje. Nakon razgovora s Vama i zahvaljujući vašim preciznim pitanjima postalo mi je posve jasno koja karika nedostaje i da se na tome treba raditi.

  Zahvaljujem na Vašem super slušanju i uočavanju problema.

  Preporučam se za daljnji rad i usavršavanje u vašim programima.  
  Vesna Vučina